Memiş, Antalya’da Ziyaretlerde Bulundu
16 Aralık 2016, Cuma

Genel Başkanımız Metin Memiş, Teşkilat Eğitim Programları sebebiyle bulunduğu Antalya’da bazı ziyaretlerde bulundu. Antalya Şube Başkanımız Sinan Kuluöztürk ve Yönetim Kurulu ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, ilgili kurumlardaki sağlık çalışanlarının sorunlar ve talepler iletildi, görüş alış verişinde bulunuldu.

İlk ziyaretleri Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’a oldu . Sağlık-Sen heyeti Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İkinci ziyaretlerini İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür’e gerçekleştiren Sağlık-Sen heyeti İl Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Memiş ‘Toplu sözleşme kazanımlarımızdan olan 112 çalışanlarına Nakdi Yemek Yardımını ilk uygulayan Antalya İl Sağlık Müdürlüğüne teşekkür ederiz” dedi.

Sağlık-Sen heyetinin daha sonraki ziyareti Halk Sağlığı Müdürü Dr. Murat Özdemir’e oldu. Halk sağlığı müdürlüğü bünyesinde yaşanan sorun ve sıkıntılarla ilgili istişarelerde bulunulduktan sonra Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ziyaret edildi. Genel Başkanımız Memiş ve Prof. Yılmaz daha sonra sağlık çalışanlarını birlikte ziyaret etti. Genel Sekreter Prof. Dr. Necat Yılmaz, Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Adil Gökmen ve Hastane Müdürleri tarafından Sağlık-Sen heyetine yeni açılan Antalya Kepez Devlet Hastanesi’nin tanıtımı yapıldı.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ‘’Son derece modern olan bu hastanenin Antalya’ya kazandırılmasında emeği geçen Genel Sekreterimize teşekkür ederim. Sağlık çalışanlarının en uygun fiziki koşullarda hizmet vermesi adına gereken her şey düşünülmüş ve Kepez Devlet Hastanesi Yöneticilerimiz tarafından da bu uygulanıyor. Sağlık çalışanlarımız için ve tüm Antalyalılar için hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

PAYLAŞ :