Memiş: Milletimizin Geleceğinin Yanında Duruş Sergileyeceğiz
09 Haziran 2018, Cumartesi

Genel Başkanımız Metin Memiş ve Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak’ın katılımıyla Çorum Şubemizin 5. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.  Tek liste ile gidilen seçimde Çorum Şube Başkanımız Ahmet Saatci kazanarak güven tazeledi.

Burada konuşan Genel Başkanımız Metin Memiş, Sağlık-Sen’in her zaman ülkesine, milletine sahip çıktığını belirtti. Bugün yine çok önemli bir eşikten geçeceğimizi ifade eden Memiş, “Allah’a hamdolsun Sağlık-Sen milletinin, ülkesinin geleceğinin yanında bir duruş sergileyerek 24 Haziran seçimlerine katkı sunmaya devam ediyor” dedi. Taleplerimizin olduğunu ve bir süreç yaşandığını söyleyen Memiş, “Ama bugün taleplerden dolayı küskünlük zamanı asla değil. Önceliğimiz bu ülkenin geleceği. Eğer yarın bu ülkede ne olacağımızı bilmiyorsak aldığımız hiçbir kazanımın önemi olmadığını bilmemiz gerekir” diye konuştu.

ÖNCELİĞİMİZİN ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN GELECEĞİ

Memur-Sen ailesi olarak önceliğimizin ülkemizin ve milletimizin geleceği olduğunu söyleyen Memiş, “Bizi ne şekilde yaftalarlarsa yaftalasınlar. Biz onlara diyoruz ki; milletin yanında olanların yanında olmaya, mazlumların yanında olanların yanında olmaya, darbecilerin karşısında olanların yanında durmaya, yedi düvele meydan okuyanların yanında durmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

SAATCİ: HAKKI TEMSİL ETME İDDİASIYLA VE AZMİYLE MÜCADELE EDECEĞİZ

Genel Kurulda konuşma yapan Çorum Şube Başkanımız Ahmet Saatci, tarihsel bir misyonun varisleri olarak hakkı temsil etme iddiasıyla ve azmiyle mücadele verdiklerini belirterek, “Bundan sonrada aynı çizgide çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mehmet Akif İnan’ın bizlere bıraktığı hizmet sendikacılığı tasavvurunda sadece üyelerinin hak ve menfaatlerini değil, milletin huzuru ve mutluluğun önündeki engelleri yıkmak için mücadele vardı” dedi.

PAYLAŞ :